Ekpss

EKPSS Tercih Sonuçlarının Ne Zaman Açıklanacağı Belli Oldu

Bilindiği gibi 2500 engelli memur alımı için EKPSS kapsamında engelli memur adayları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi aracılığı ile 8 Mart 2018 ile 16 Mart 2018 tarihleri arasında tercihte bulundular. Adaylar tercihlerin tamamlanmasının ardından tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar.

SONUÇLAR 4 NİSAN TARİHİNDE AÇIKLANACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yaptığı açıklamaları ile kafalardaki soru işaretini ortadan kaldırdı. Bu bağlamda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Dünya Otizm günü dolayısıyla katıldığı programda EKPSS tercih sonuçlarının 4 Nisan 2018 tarihinde açıklanacağını ifade etti.

2 BİN 500 ALIM DAHA YAPILACAK

Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya açıklamalarında 4 Nisan 2018 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım ile beraber 2 bin 500 engellinin atamasını yapacaklarını vurguladı. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yıl içinde 2 bin 500 engelli alımı daha yapacaklarını belirtti.

Konu ile ilgili olarak ayrıntılar geldiğinde sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Cok sevindim Allah devletimizi korusun haydi hayırlısı inşAllah atanırım

  2. Hayırlısı olsun 72 puanla atamam olurmuki lise mezunuyum

  3. Hayırlısı olsun 72 puanla atamam olurmuki lise mezunuyum

  4. Ekpss den 86 aldım 22 Nisan sunağında 2018 de 1806 . Sıradayım memurluğa atanırmıyım

  5. Lise mezunu olarak 2016 da hizmetli memurum tekrar lise mezunu olarak girdim 86 aldım 1806. Şuradayım bir üst kademeye atanırmıyım

  6. Ben engelli bir vatandaşım benim bir tane çocuğum var Ellerinden öper ben çocuğum için sizden devlet işi istiyorum biz altı baş orantayız benim babamın maaşı bize yetmiyor bize mi yetsin yoksa borcumuza mı yetsin onun için sizden ben devlet işi istiyorum benim babama çorbada tuzum bulunması istiyorum

  7. Herkese hayırlı günler tercihler yapildimi ben bulamadım bilen varsa söylesin teşekkürler

  8. Ben sınavdan 67 puan aldım bõlūm Üm yokmuş atama olur mu 150 derece raporum var