Öğretmenlerin BİLSEM Sınavı İçin Sözlü Sınav Giriş Yerleri MEB Tarafından Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) için sınava girecek olan adayların sözlü sınav giriş yeri bilgileri paylaşıldı.

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 23 Mart 2018 tarihinde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilim ve Sanat Merkezleri sözlü sınav tarihleri açıklandı. Bu konu hakkında yapılan açıklamada “Bilim ve sanat merkezlerine öğretmen seçme sürecine ilişkin bölge sözlü sınav komisyonları, sözlü sınav tarihleri ve sözlü sınavın hangi illerde gerçekleştirileceğine yönelik açıklanmıştır” ifadelerine yer verildi.

SÖZLÜ SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

Tüm bunların yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri için sınava girecek olan öğretmenlerin sözlü sınav yerlerinin belli olduğu ifade edildi. Bu kapsamda söz konusu duyuruda “Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme Sürecine İlişkin Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazananlar Sınav Giriş Yeri Belgeleri Yayımlandı” ifadelerine yer verildi. Bu bağlamda adaylar aşağıdaki link üzerinden sorgulamalarını yapabilirler.

Exit mobile version