Akbank Banka Personeli Alımı Yapacağını Duyurdu (Deneyimli/Deneyimsiz)

Akbank kariyer siteleri üzerinden personel alım ilanı yayımladı. 

Farklı şehirlerde ve çeşitli pozisyonlarda yayımlanan banka personeli alım ilanında çok sayıda personel istihdamı yapılacak. 

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanının detayları şu şekilde, 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank yayımladığı personel alım ilanına çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceğini duyurdu. 

Banka yayımladığı ilanında bazı kadrolar için deneyim şartı arandığını duyururken bazı kadrolar için deneyim şartı bulunmadığını bildirildi. 

Akbank personel alım ilanında yer alan açık pozisyonları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Temsilcisi, Uygulama Güvenliği Mimarı, Yeni Ödeme Sistemleri Yöneticisi, Müşteri Deneyim Yöneticisi, Strateji Yönetici, Net Yazılım Uzmanı, Mobil Uygulamalar Yöneticisi, Deneyim Tasarımcısı, Java Yazılım Uzmanı, KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yatırım Hizmetleri Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Görsel Tasarım Uzmanı, Yetenek Yöneticisi

BANKA PERSONELİ ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank tarafından yayımlanan ve yukarıda sizlere aktardığımız açık pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Akbank tarafından açıklanan bu koşullar genel başvuru koşulları ve alım yapılacak unvanlara göre belirlenen özel başvuru koşullarından oluşuyor. 

İlanda yer alan genel başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. Özel koşullara ise haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Türk vatandaşı olmak, alım yapılacak kadrolar için açıklanan eğitim şartını karşılamak, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak. 

Bu koşullara ek olarak banka adaylardan müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmalarını talep ediyor. 

BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK

Akbank personel alım ilanını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

Adaylar ilanda yer alan pozisyonlara başvurularını bu site üzerinden elektronik olarak yapacaklar. İlana başvuruda bulunmak ve diğer detayları görüntülemek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Vermiş olduğumuz linki (https://goo.gl/SSm7za) kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version