TEB En Az Lise Mezunu Banka Personeli Alıyor ! Başvuru Detayları

Türk Ekonomi Bankası yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar için ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilanda alımların hangi pozisyonda yapılacağı da ifade edildi. Bu pozisyonlara göre en az lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Buna göre TEB personel alımlarını “İnsan Kaynakları Yönetmen Yardımcısı, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Aktif Satış Temsilcisi, Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Stajyer, İşletme Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Şubeler Kontrol Yönetici Yardımcısı, Tercüman, Kurumsal Krediler Tahsis Yetkilisi, Şube Asistanı, Filo Yönetim Uzmanı, Yaz Dönemi Stajyer, Tarım Bankacılığı Kart Satış Temsilcisi, Engelli Personel Genel Başvuru, Yurt İçi Transfer Yönetici yardımcısı, Güvenlik Yöneticisi, Satın Alma Yöneticisi, Elektrik Mühendisi, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, İş Analisti, Operasyonlar ve Yetkili Satıcı, Makine Mühendisi, POS Satış Yetkilisi, Müşteri İletişim Yetkilisi, Sahte Başvuru İnceleme Yetkilisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi” kadroları için gerçekleştireceklerdir.

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Ekonomi Bankası personel alım ilanına başvurular hala devam etmektedir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres satırına kopyalamak suretiyle gerçekleştireceklerdir. Ayrıca adaylar aşağıdaki bağlantı adresi ile ilandaki pozisyonların detaylarını görüntüleyebileceklerdir.

Başvuru Adresi: https://goo.gl/rxRjBg

GENEL ŞARTLAR

Ayrıca söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Türk Ekonomi Bankası tarafından “Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli,, Dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın, Müşteri ve sonuç odaklı düşünebilen, Analitik düşünce yapısına ve etkin iletişim becerilerine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli olmamak” şartları aranmaktadır. Ayrıca söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadroların olduğu ifade edildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version