7 Farklı Banka 293 Açık Pozisyon İçin Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor (En Az Lise Mezunu)

Bankalar hem kariyer siteleri ve hemde kendi internet siteleri üzerinden yayımladıkları ilanlarla beraber Türkyie genelinde çok sayıda personel alımı yapacaklarını duyurdular. Yayımlanan söz konusu ilanlarla alakalı olarak merak edilen detayları sizler için derledik. Peki hangi banka kaç personel alıyor? Banka personel alım ilanlarına başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar..

BANKALAR ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Bankalar tarafından yayımlanan ilanlarla beraber farklı kadrolar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. Ayrıca yayımlanan ilanla alakalı olarak merak edilen detayları açıklıyoruz…

7 FARKLI BANKA PERSONEL ALIMI YAPIYOR

İlan yayımlayan 7 farklı bankanın açık pozisyon detaylarında ise; Burgan Bank 20, Akbank 60, Garanti Bankası 25, Deniz Bank 31, Şeker Bank 19, ING Bank 25 ve Yapı Kredi Bankası ise 113 Açık pozisyon için personel alımı yapacak. Türkiye geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek olan bankalar yayımladıkları ilanların genel başvuru şartlarına yer vermiş durumda.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Söz konusu yayımlanan personel alım ilanlarında Türkiye geneli olarak çok sayıda personel alımı yapılacağı duyurulurken söz konusu alım yapılacak olan iller; Ankara, İstanbul, Muğla, Mardin, Hakkari, Van, Ağrı, Tokat, Kırşehir, Konya, Rize, Trabzon, Yalova, Muş, Zonguldak başta olmakla beraber  Türkiye’nin hemen, hemen her ilinde personel alımı gerçekleştirilecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Bankaların yayımlamış oldukları ilanlarda belirtilen genel başvuru şartları ise; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü olmayan, en az lise mezunu olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, affa uğramış veya para cezasına çevrilmiş adli sicil kaydı bulunmamak, bilgisayar kullanabilmek, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek, tam zamanlı, yarı zamanlı (kadrolara göre) çalışabilmek şartları adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında yer almakta.

Exit mobile version