Akbank ve İş Bankası Banka Memuru Alıyor (Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu)

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden, Akbank’ta kariyer siteleri aracılığıyla personel alımı için ilan yayımladılar. 

Bu iki banka tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarında ise çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabilecekleri farklı kadrolarda personel alımları yapılacağı ilan edildi. 

Söz konusu bankalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarının detaylarını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte detaylar,

İŞ BANKASI BANKA MEMURU ALIM İLANI

İş Bankası personel alım ilanlarını İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden adaylara duyuruyor.

Alım Yapılacak Kadrolar;

Yayımlanan banka personeli alım ilanında Takip Memuru kadrosunda personel alımı yapılacağı ilan edildi.  Banka söz konusu pozisyona İstanbul ve Gaziantep’te bulunan şubelerine personel alımı yapacağını açıkladı. 

Başvuru Koşulları

İş Bankası tarafından yayımlanan takip memuru alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Türk vatandaşı olmak, 30 yaşından küçük olmak, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak ( askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak), Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmak şartları yer alıyor. 

Banka ayrıca adaylarda, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamış olunmasını, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmasını ve kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamalarını talep ediyor. 

Başvuru Süreci;

İlana son başvuru tarihi 26 Ocak olarak açıklandı ve adaylar başvurularını elektronik olarak yapacaklar. 

İlan detaylarını görüntülemek için TIKLAYINIZ

AKBANK BANKA PERSONELİ ALIM İLANI

Akbank personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

Alım Yapılacak Kadrolar;

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar arasında, Gişe Yetkilisi, Gişe Yetkilisi (Engelli Kadro), Şoför, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yönetici Asistanı, Servis Masası Teknij Destek Yönetici Yardımcısı, Yatırım Hizmetleri Yönetcisi, Yetenek Yöneticisi, Ticari Müşteri İlişkiler Yöneticisi, Nakit Operasyon Yetkilisi kadroları yer alıyor. 

Başvuru Koşulları;

Akbank ilana başvuruda bulunacak adayların aşağıda aktardığımız şartları taşımalarını talep ediyor. 

Akbank personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan istenilen başvuru koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak görevini sürekli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, banka tarafından düzenlenen daha önceki alımlarda yapılan yazılı veya sözlü sınavlarda başarısız olmamak koşulları bulunuyor. 

Exit mobile version