20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Alımı Taban Puanları ve Mülakat Yerleri

Hatırlanacağı üzere Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bir duyuru yayımlamış ve 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için ilana açıklamıştı. 

Öğretmen adayları belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmışlar ve sonuçların açıklanmasını beklemeye başlamışlardı. 

MEB 16 Mart tarihinde yayımladığı bir duyuru ile başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurmuş ve bizlerde Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza sonuçları anlık olarak duyurmuştuk. 

MEB TABAN PUANLARI AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden yayımlanan basın açıklamasında 20 sözleşmeli öğretmen alımı için Kamu Personeli Seçme Sınavı ile başvuruda bulunan öğretmenlerin başvuru sonuçları açıklanmıştı. 

MEB duyurusunda ayrıca yapılan başvurular sonucunda oluşan taban puanlarını da yayımlamıştı. 

TABAN PUANLAR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan taban puan listesinde oluşan bazı taban puanlar ise şu şekilde, 

Beden Eğitimi için 72.39, Arapça 55.76, Coğrafya 80,40, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 70.38, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji 70,98, Fizik 75.20, İlköğretim Matematik Öğretmenliği 53.19, Matematik 79.66, Müzik 56.26, Okul Öncesi 71.61, Türkçe 72.66, Türk Dili ve Edebiyatı 81.66

Tüm Listeyi görmek için TIKLAYINIZ

ADAYLARIN MÜLAKAT YERLERİ DE AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yayımladığı duyurusunda ayrıca başvuru sonuçları olumlu olan adaylara yönelikte bir açıklamada bulundu. MEB konuya dair açıklamasında adayların mülakat yerlerinin belli olduğu ve bakanlığın internet sayfası üzerinden ulaşılabileceğini duyurdu. 

Exit mobile version