TMSF Personel Alımı Yapacak ! Başvuru Koşulları ve Detayları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu geçtiğimiz günlerde kendi resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamış ve KPSS puanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını ifade etmişti. 

20 ADET PERSONEL ALINACAK

Söz konusu personel alım ilanında KPSS en az 70 puan şartı bulunmaktadır. Bu kapsamda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu personel alım ilanı hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Bu kapsamda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu personel alımını TMSF Fon Denetçi Yardımcısı, Fon Uzman Yardımcısı ve Fon avukatı kadroları için yapacağını belirtmişti. Söz konusu ilanda 20 adet personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

BAŞVURU DETAYLARI

Ayrıca yayımlanan ilanda TMSF  tarafından her kadro için özel şartlar aranmaktadır. Bu bağlamda adaylar özel şartları aşağıdaki başvuru kılavuzu linkinden görüntüleyebilirler. Bunun yanı sıra TMSF personel alım ilanına başvurular 30 Mart 2018 tarihinde başlayacak ve başvurular 23 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek. Söz konusu ilana başvurular elektronik ortamda değil şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Adaylar başvurularını Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine yapacaklardır. 

BAŞVURU BELGELERİ

Başvurulara ilişkin olarak adayların başvurularının geçerli olabilmesi için bazı belgelere sahip olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını “İş Talep Formu, Öğrenim durumlarını gösterir belgenin aslı, onaylı örneği veya yabancı okul mezunları için YÖK’ten alınacak denklik belgesi aslı veya onaylı örneği, Nüfus Cüzdanı sureti, Son 6 (Altı) ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, KPSS Sonuç Belgesi, Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı için KPPS Sonuç Belgesi ile birlikte YDS/e-YDS Sonuç Belgesi, Fon Avukatlığı için Avukatlık Ruhsatnamesinin aslı veya onaylı örneği, Adres, e-posta, telefon vb. iletişim bilgilerinin de yer aldığı özgeçmiş” belgeleri ile yapacaklardır. Bu belgelerden biri bile eksik olan başvurular kabul edilemeyecektir. 

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version