Türkiye İş Bankası Personel Alım İlanı 2018

Türkiye İş Bankası kendi resmi web adresi üzerinden İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda kendi bünyesinde görevlendirmek üzere Ön Lisans mezunu takip memuru kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu. 

Söz konusu personel alım ilanına başvurular devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye İş Bankası personel alım ilanı hakkında genel şartları ve başvuru detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Bankası tarafından yayımlanan ilanda alınacak olan personellerin İstanbul ve Gaziantep’te bulunan şubelerde istihdam edileceği ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular devam ediyor. Bu kapsamda adaylar başvurularını 26 Mart 2018 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Adaylar başvurularını cv.isbank.com.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. Ayrıca ilanda Türkiye İş Bankası şube veya müdürlükleri üzerinden yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlar ise “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adalet Meslek Yüksekokulu mezunu olmak, Yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, İstanbul ve Gaziantep şehirlerinde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf tutulmak” şeklindedir. Bunun yanı sıra söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularının geçerli olabilmesi için “Hukuk Bürolarında veya şirketlerin hukuk departmanlarında daha önce fiilen takip memurluğu yapmış olmak, İş Bankası tarafından daha önce yapılan sınavlardan birinin mülakat sınavlarından başarısız olmamak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, kamu haklarından mahkum olmamak ve seyahat engeli bulunmamak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

Exit mobile version