Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası Personel Alımı Yapıyor ! En Az Lise Mezunu, Türkiye Geneli Farklı İllerde

Garanti Bankası yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu banka personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konu ilana göre alınacak olan personeller Türkiye geneli farklı illerdeki Garanti Bankası şubelerinde çalıştırılacaktır. 

Garanti Bankası personel alım ilanını diğer bankalar gibi çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımladı. Yayımlanan ilana ilişkin detayları, genel şartları, başvuru detaylarını ve alım yapılacak olan kadroları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Garanti Bankası personel alım ilanına başvurular hala devam ediyor. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki linki tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak çıkan ekran üzerinden yapacaklardır. Adaylar bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyaladıklarında ilanların detaylarına da ulaşabileceklerdir. 

İlana başvuru yapmak için: https://goo.gl/ExXYzy

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Garanti Bankası personel alım ilanına hangi kadrolarda personel alımı yapılacağı da ifade edildi. Bu kapsamda söz konusu ilanda Garanti Bankasının “Değerleme kontrol uzmanı, Dış ticaret ve krediler uzmanı, Telefon Bankacılığı müşteri temsilcisi, Yapısal Risk Uzmanı, Güvenlik Görevlisi, Risk yönetimi kontrol yönetmeni, Uzman yardımcı ekonomist, Kontrol yönetmeni, Bilgi Teknolojileri iç kontrol yönetmen yetkilisi, Hazine iç kontrol yetkilisi, Risk data ve global projeler yetkilisi, Destek kredisi ürün yönetimi, Eğitim teknolojileri ve bilgi yönetimi yönetmeni, Basel raporlama yetkilisi, Tercüman, AML uyum yönetmeni, İştirakler riski uzmanı, Bireysel Bankacılık Müşteri İlişkileri uzmanı, Kobi Bankacılığı proföy yönetim uzmanı, Ticaret Bankacılık müşteri temsilcisi, Mobilya grup asistanı, Validasyon Yetkilisi, Kredi Riski Raporlama yetkilisi” kadroları için personel alımı yapacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Garanti Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartlara da haiz olmaları gerekiyor. Buna göre ilana 30 yaşından gün almamış olan, erkek adaylardan askerlik görevini yapmış, MS Office ve bilgisayar kullanma yeteneği üst düzey olan, iletişim becerisi yüksek, en az lise mezunu, kadrolara göre 1 yıl tecrübeli, analiz yeteneği profesyonel düzeyde olan adaylar başvuru yapabilecektir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Aman garanti bankasina corunuzu çocuğunuzu sokupta hasta geri alirsiniz aman aman sakin