MHP Milletvekili Arzu Erdem'den Ek Öğretmen Atamalarına İlişkin Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir basın açıklaması düzenledi. 

TBMM’de düzenlemiş olduğu basın açıklamasında ek öğretmen ataması bekleyen adayların taleplerini dile getiren MHP Milletvekili Arzu Erdem konuya dair yapmış oldukları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’DEN EK ÖĞRETMEN ATAMASI TALEBİ

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. MHP Milletvekili Erdem yapmış olduğu paylaşımında ek öğretmen ataması bekleyen adayların sorunlarını ve taleplerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda atama bekleyen 460 bin civarında öğretmen adayı olduğunu hatırlatan MHP İstanbul Milletvekili Erdem adayların atama taleplerini dile getirdi. 

MHP İstanbul Milletvekili Erdem’in sosyal medya paylaşımı;

”Ek atama bekleyen öğretmenlerimiz için yapmış olduğumuz basın açıklaması Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimini üstlenen kıymetli öğretmenlerimizin mutluluğu, huzuru bizim mutluluğumuz ve huzurumuzdur .Kadro hesaplaması yapılırken bu göz önünde bulundurulmalı.”

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in TBMM’de yapmış olduğu basın açıklaması;

”Eğitim camiamız ne yazık ki mağdur. Ne ile ilgili bir mağduriyet var, 460 bin civarında şu an kadrosu oluşmamış olan işsiz diyebileceğimiz ya da istemediği işlerde çalışan öğretmenimiz var. Öğretmen ihtiyacımız şu an 120 bin civarında ve kadroya alınacak öğretmenlerimizin sayısı da 20 – 25 bin civarında, Bizlerde bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık ve dedik ki 20 bin düzeyinde açıklanan rakam, bu kadrolar açıklarken evlatlarımızı emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin mutluluğu, huzuru bizim mutluluğumuz huzurumuz deyip; özellikle kadroların tamamlanması noktasında gerekli girişimlerde bulunalım.”

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, TBMM’de yapmış olduğu konuşmasında ayrıca konu ile ilgili çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version