Şekerbank Banka Personeli Alım İlanı Yayımladı

Şekerbank, farklı illerde ve pozisyonlarda çok sayıda personel alımları yapacağını duyurdu.

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına söz konusu personel alım ilanına farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İlanlarda yer alan tüm ayrıntıları sizlere aktarıyoruz.

ŞEKERBANK PERSONEL ALIM İLANI

Şekerbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği farklı kadrolar bulunuyor.

İlan metninde yer alan açık pozisyonlar arasında, Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilciliği, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilciliği, Mali Tahlil Yönetmeni, Sistem Uzmanı, Sistem Uzman Yardımcısı, Sistem Operatör Yardımcısı, Eğitim Uzmanı kadroları yer alıyor. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden adaylara duyurulan banka personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak olan adaylardan istenilen şartlara uyumlu olmaları isteniliyor.

Banka tarafından yayımlanan ilanda yer alan başvuru koşulları arasında, banka personeli alım ilanlarında aranan genel başvuru koşullarının yanı sıra alım yapılacağı ilan edilen kadrolara göre belirlenen koşullar bulunuyor. 

Şekerbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları. 

İlan metninde yer alan pozisyonlara ve unvanlara göre belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek

İLANA BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Şekerbank tarafından ilgili birimlerinde görevlendirilecek olan banka personeli alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi kadrodan kadroya farklılık göstermektedir. 

İlanlara başvurular, ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. 

İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için vermiş olduğumuz (https://goo.gl/HBpe99) linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version