21. Dönem POMEM 13 Bin Polis Alımında 152 Adayın Yerine Yedek Yerleştirme Yapıldı

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 21. dönem POMEM 13 bin polis alımı birinci yedek yerleştirme sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Birinci yedek yerleştirme sonuçları hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre sonuçlar için adayların aşağıdaki linke tıklamaları gerekmektedir. 

152 ADAYIN YERİNE YEDEK YERLEŞTİRME YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 21. Dönem POMEM 1.yedek aday yerleştirme sonuçlarının açıklandığı 21. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu 10 kadın, ön lisans mezunu 140 erkek, ön lisans mezunu 2 kadın adayın yerine yedek aday planlaması yapıldığı belirtildi.

Ayrıca yayımlanan duyuruya göre yapılan yedek yerleştirmeler hakkında adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçları ile bildirim yapılmayacak. Diğer adayların bundan sonra yapılacak olan yedek planlamalar için Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresini takip etmeleri gerekmektedir. İşte konu ile ilgili olarak yayımlanan duyuru:

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

21. Dönem POMEM 1.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 21. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu 10 kadın, ön lisans mezunu 140 erkek, ön lisans mezunu 2 kadın adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. 

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Exit mobile version