KPSS 2018/1 Merkezi Atamada Hangi Kurumdan Kaç Kadro Bekliyorsunuz ? DPB Talepleri Toplayacak

Milyonlarca memur adayı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılıyor ve sınava katılan adaylar aldıkları puanlar ile KPSS merkezi atama ile kamu kurum ve kuruluşlarının bünyesinde memur olarak görev yapmak için şanslarını deniyorlar.

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz aylarda Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden KPSS yerleştirme takvimi açıklandı. Bu kapsamda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun, KPSS yerleştirmelerinin detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Konu ile ilgili olarak Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından alınacak olan merkezi yerleştirmeler hakkında “DPB’ce, ÖSYM’nin de görüşü alınmak suretiyle her yılın Ocak ayında bir yerleştirme takvimi belirlenir ve ilan edilir.” hükmüne yer verildiği belirtildi. 

MERKEZİ ATAMA TAKVİMİ

Peki merkezi yerleştirme tercihleri ne zaman yapılacak? Tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmeleri için kamu kurum ve kuruluşlarından Devlet Personel Başkanlığı tarafından 12 Mart 2018 ile 11 Mayıs 2018 tarihleri arasında kadro talepleri toplanacak. ÖSYM Başkanlığı tarafından 26 Haziran 2018 ile 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme tercihleri alınacak.

KAÇ KADRO BEKLİYORSUNUZ?

Kamu kurum ve kuruluşlarından kadro talepleri toplanacak peki sizler hangi kurumdan kaç kadro bekliyorsunuz? Size göre hangi kurum KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmelerinde kaç kadro yayımlamalıdır? Buraya tıklayarak görüşlerinizi belirtebilir diğer adaylarla tartışabilirsiniz.

Exit mobile version