Bakan Yılmaz Öğretmen Alımlarında Kaç Adayın Mülakata Çağrılacağını Açıkladı

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için başvurular bugün sona eriyor. Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı hakkında Bakan İsmet Yılmaz da bir açıklama yaptı.

120 BİN ADAY BAŞVURU YAPTI

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarında 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için 120 bin adayın başvuru yaptığını ifade etti. Ayrıca Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarında kaç adayın mülakata çağrılacağını da belirtti.

Buna göre Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarında 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için 120 bin kişinin başvuru yaptığını ve bu kişiler arasından 60 bin kişinin mülakata çağrılacağını ifade etti. Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın açıklamalarının detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

60 BİN ADAY MÜLAKATA ÇAĞRILACAK

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarında “20 bin öğretmen alıyoruz, ilana çıktık. ´Dün akşam itibarıyla kaç kişi başvurdu´ diye sordum, 120 bin kişi başvurmuş. 120 bin kişiden 20 bin kişi alacağımıza göre 60 bin kişiyi mülakata çağıracağız.” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version