Mart Ayında Bankalara Lise Önlisans ve Lisans Mezunu Personel ve İşçi Alımı Yapılıyor

Bankalar kendi internet siteleri ve kariyer siteleri aracılığıyla yayımladıkları ilanlarla beraber personel alımı yapacaklarını duyurdular. Yayımlanan ilanlarla alakalı olarak merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Peki hangi banka ne kadar personel alımı yapacak? İşte detaylar.

BANKALAR MART AYINDA PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Söz konusu personel alım ilanlarını güncelleyen ve farklı kadrolar için yeni ilanlar yayımlayan bankalar; Akbank,  Denizbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, ING Bank, Şekerbank ve İş Bankası olarak sıralanmış duruda.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER

Alım yapacağını duyuran banka ilanlarını sizler için derlemiştik. Bu ilan haberimizde ise bütün bankaların alacağı personellere yönelik olarak ilanları derliyoruz. Söz konusu bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda; tecrübe şartlı ve tecrübesiz adayların yanı sıra, yarı zamanlı ve tam zamanlı adayların başvuru yapabilecekleri ilanlar yayımlanmış durumda. Diğer yandan adayların başvuru yapabilecekleri stajyer ilanlarıda bankalar tarafından yayımlanmış durumda.

Türkiye genelinde alım yapacağını açıklayan bankalar başlıca olarak; Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya; Kocaeli, Hatay, Kayseri, Konya, Edirne, Mersin gibi illerin yanı sıra birçok ilde personel alımı yapacak.

BANKA PERSONELİ ALIMI BAŞVURULARINDA ARANAN GENEL ŞARTLAR NELER?

Söz konusu bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda belirtilen genel başvuru şartları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak olarak sıralanmış durumda.

Exit mobile version