HSBC Bank Banka Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

HSBC Bank kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak bank personeli alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda yapılacak personel alım ilanlarına çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş olan adaylar başvuruda bulunabilecek.

HSBC Bank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında yer alan tüm detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

HSBC BANK PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

HSBC Bank yayımladığı bir ilan ile bankanın farklı şehirlerde bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını açıkladı. 

Bankanın İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Aydın’da bulunan şubelerine yapılacak personel alımları 6 farklı pozisyonda yapılacak. 

Banka tarafından yayımlanan ilana göre personel alımları, Gişe Yetkilisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Kullanıcı Altayapı Platform Sistem Danışmanı, Dış Aramalar Müşteri Temsilcisi, Genel Başvuru pozisyonlarına yapılacak. 

İLANA BAŞVURU

HSBC Bank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylar ilan metninde yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

İlan metninde yer alan başvuru şartları şu şekilde, 

çık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Belirlenen mesai saatlerine uymak ve gerektiğinde vardiyalı çalışmayı kabul etmek, Kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlamak, pozitif, güler yüzlü, iletişim ve ikna becerileri yüksek olmak, müşteri ilişkileri iyi olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak, disiplinli ve sorumluluk sahibi olmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

HSBC Bank tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. İlana başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi her bir kadro için farklılık göstermektedir. 

İlan detaylarını görüntülemek için kullanabileceğiniz link; https://goo.gl/JbSfBJ (Linki kopyalayın tarayıcınıza yapıştırın)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version