2016/1 EKPSS tercihleri sona eriyor

 2016/1 EKPSS TERCİH İŞLEMLERİ YARIN SONA ERİYOR

Engelli vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarında kamu personeli olarak istihdam edilebilmelerine olanak sağlayan EKPSS 24 Nisan 2016 tarihinde tüm Türkiye genelinde yapılmıştı. Adayların kamuya atanabilmeleri için bu sınavdan almış oldukları puanlar çerçevesinde ÖSYM tarafından açıklanan tercih kılavuzundan kendilerine uyan niteliklere tercihlerde bulunmaları, puanlarının tutmaları halinde de kamu personeli olarak atamaları gerçekleşecektir.

13 Temmuz 2016 tarihinde başlayan 2016/1 EKPSS tercih işlemleri 22 Temmuz 2016 yani yarın saat 23:59’da sona erecektir. Genelde bir çok engelli memur adaylarının tercih ettiği düşünülmekte ise de hala tercihlerde bulunmayan adaylarında mevcut olduğu düşünüldüğünde herhangi bir mağduriyete yol açılmaması adına adayların tercih yapmaları gerektiğini vurgulamak istiyoruz.

Engelli memur adayları kendi kriterlerine uyan niteliklere ait kadroları 22 Temmuz 2016 tarihine kadar tercihlerde bulunmaları, aksi takdirde yüksek puan almış olsalar dahi herhangi bir tercih işleminin olmaması durumunda atamalarının gerçekleşmeyecek olduğunu da belirtmek istiyoruz.

Ayrıca engelli memur adayları 2016/1 EKPSS tercihleri başta olmak üzere sormak istedikleri tüm engelli konularına ait sorularını forum.kamupersoneli.net adresindeki forumlarımızda tartışıyor, gerek üyelerimiz gerek ise editörlerimiz tarafından sorularına cevap veriliyor.
 

Exit mobile version