Şekerbank 29 Açık Pozisyonda Personel Alımı Yapıyor

Kariyer siteleri üzerinden ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyuran Şekerbanak 29 açık pozisyonda personel alımı yapıyor. Söz konusu personel alımıyla alakalı olarak ilanlar içerisinde belirtilen eğitim seviyelerinden mezun olunan alanlara göre tercih yapılması istenilirken tüm detayları sizler için paylaşıyoruz.

ŞEKER BANAK PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI

Şekerbank tarafından farklı illerde personel alımı yapılacak. Başvuruyla alakalı olarak merak edilen tüm detayları sizler için paylaşıyoruz. Bununla beraber Şekerbank personel alımına başvuru yapacak olan adaylardan istenilen şartları ve başvuru detaylarını sizler için paylaşıyoruz. 

PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER

Söz konusu şekerbank bünyesine alımı yapılacak olan personel alımlarının iller olarak; Sivas, Gaziantep, Tekirdağ, İstanbul, Iğdır, Adana olarak açıklandığı görüldü. 

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR NELER?

Kobi Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Mali Tahlil Yönetmeni, Sistem Uzmanı, Bireysel Bank. Müşteri Temsilcisi, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem Uzmanı / Uzman Yardımcısı, Eğitim Uzmanı, Sistem Operatör Yardımcısı, Krediler Ürün Yönetimi Yönetmeni, Şekerbank
Strateji ve Organizasyon Yetkilisi kadrolarına çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. 

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak olan adaylardan istenilen şartlara uyumlu olmaları isteniliyor. Diğer yandan Şekerbank tarafından yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacak adaylardan istenilen genel şartlar olarak; ekip çalışmasına yatkın, bankacılık sektöründe kariyer hedefleyen, analitik düşüncelere sahip, iletişim becerisi güçlü, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek şartlarının adaylardan istenilen genel başvuru şartları olarak açıklandı.

Söz konusu ilanın detayları için tıklayınız: https://goo.gl/grxUPx (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA

Exit mobile version