Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası 105 Açık Pozisyonu İçin Türkiye Geneli Personel Alımı Yapıyor

Yapı Kredi Bankası çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Yapı Kredi Bankasının 105 açık pozisyonu bulunuyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankasının personel alımını Türkiye geneli yapacağı da belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana ilişkin genel şartları, alım yapılacak bazı kadroları başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre Yapı Kredi Bankası tarafından söz konusu ilana en son ne zaman başvuru yapılabileceği belirtilmedi. Bundan dolayı farklı periyotlarla güncellenen ilanların detayları için aşağıda bağlantı adresi paylaşıyoruz. Bununla beraber söz konusu bağlantı adresi ile adaylar ilanın detaylarını görebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

İlanın detayları ve başvuru için bağlantı adresi: https://goo.gl/Ds1Wwv

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yapı Kredi Bankası tarafından söz konusu ilanda alım yapılacak olan açık pozisyonlar da belirtilmiştir. Söz konusu personel alım ilanında belirtilen bazı açık pozisyonlar ise şöyle:

“Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Bankacılık Ürünleri Satışı, Yönetici Asistanı Denetçi, Part Time Gişe Destek Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Yetkilisi, Müşteri İletişim Merkezi Satış Yetkilisi, Gişe Yetkili Yardımcısı (Dönemsel), Uzman Yazılım Geliştirmeci – Kurumsal Uygulamalar, Veri Ambarı ve MIS & Kredi Skorlama Analisti, Müşteri Tutundurma Programı Uzmanı, İstihbarat Yetkilisi – Engelli, Şube Ağı Kariyer Yönetimi Uzmanı, Engelli Ofis Destek Yetkilisi, İnsan Kaynakları Destek Hattı Yetkilisi, Kurumsal Portföy Destek Asistanı”

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra Yapı Kredi Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Söz konusu genel şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu kapsamda söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Yapı Kredi Bankası tarafından “belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, İstenilen yaş aralığında olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, Yetiştirilmek üzere deneyimsiz veya deneyimli olmak, belirtilen unvanlar için görevini yapmaya engel olacak sağlık problemi bulunmamak” şartları aranmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA