Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Lisans Mezunu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Bankası internet sitesinden yeni bir ilan yayımlandı. Söz konusu ilanda bankanın şube ve genel müdürlüğünde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağı ifade edildi. İş Bankası memur alımıyla alakalı olarak merak edilen detayları sizler için paylaşıyoruz. Peki İş Bankası memur alımına kimler başvuru yapabilir? İş Bankası memur alım ilanında aranan genel şartlar neler? İşte detaylar…

İŞ BANKASI MEMUR ALIM İLANI

İş Bankası memur alımıya alakalı olarak, site üzerinden yapılan duyuruda;  “Bankamızın İstanbul’da bulunan Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 19 Mart 2018 Pazartesi ve izleyen günlerde Memur alım sınavı düzenlenecektir. Sınava son başvuru tarihi 11 Mart 2018 Pazar günü olup başvurular sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir. Başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonucu sadece uygun bulunan adaylara, sürece ilişkin davet gönderilecektir.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

İş Bankası memur alım ilanına başvurua yapacak adaylarda aranan genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, yazılı sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, İstanbul’da ikamet etmek, erkek adaylar için en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar askerlik görevini tamamlamış olmak veya Ağustos 2019 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak, üniversitelerin 4 yıllık eğitim hizmeti veren; aktüerya, bankacılık, ekonometri, ekonomi, fimans, halkla ilişkiler, hukuk, iktisat, istatistik, işletme, kamu yönetimi, maliye, matematik, muhasebe, sermaye piyasası, sigortacılık, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret alanlarındaki bölümlerinden mezun olmuş olmak, daha önce banka tarafından yapılan memur, operasyon elemanı, operasyon destek elemanı ve çağrı merkezi sınavlarının herhangi birinden mülakat aşamasında başarısız sayılmamak, sağlık durumu el verişli olmak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı hizmet yükümlülüğünde bulunmamak, affa uğramış olsa bile suçlardan dolayı hapis cezası almamak. şartlları adaylarda aranan genel şartlar olarak ifade ediliyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu İş Bankası memur alımıyla alakalı olarak; sınav hakkında yapılan açıklamaya göre sınavın 19 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirileceği ifade ediliyor. Sınava son başvuru tarihi ise 11 MArt 2018 olarak belirlenmiş durumda. İlana başvurular İş Bankası aday kariyer portalı üzerinden yapılacaktır, şubeler ya da genel müdürlükler tarafından başvuru yapılması kabul edilmeyeceği fiade edilmiştir.

Söz konusu ilanın detaylarıyla alakalı olarak; https://goo.gl/bLLNMk (Web adresini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA