Kuveyt Türk Katılım Bankası En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını açıkladı. 

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Banka tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar yer aldı. 

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuru koşulları ve diğer ayrıntıları siz okuyucularımıza haberimizde aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Kariyer siteleri aracılığıyla adaylara duyurulan personel alım ilanında 26 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı açıklandı.

İlan metninde yer alan açık pozisyonlar şöyle,

Bireysel Satış Uzmanı, Bilgi Teknolojileri Yönetişim Mühendisi, Yazılım Test Mühendisi, Hukuk ve Takip İşleri Yetkilisi, Kobi Bank. Satış Yönetmen/Uzman/Uzm. Yrd, İç Denetçi Yardımcısı, Engelli Personel, Varlık Yönetimi Uzman Yardımcısı, Ürün ve Müşteri Güvenliği (Fraud) Uzman Yardımcısı, Proje ve Yapılandırılmış Finansman Takip Yönetmeni, Proje ve Yapılandırılmış Finansman Yönetmeni, Yetiştirilmek Üzere UX/UI Tasarımcısı, Arşiv Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, İk Uygulamaları ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı, Çağrı Akademi, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, SPA Müdürü Körfez Termal Devremülk, Kurumsal ve Ticari Risk Takip Uzman Yardımcısı, Analitik Fraud Uzmanı, Mali Tahlil Uzman Yardımcısı, Bankada Kampüs Genel Müdürlük Kadroları

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Banka personel alımlarını Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan şubelerine gerçekleştircek. Banka tarafından yayımlanan ilana göre alım yapılacak şehirler arasında, İstanbul, Kocaeli, Edirne, Ankara, Konya, Balıkesir ve Antalya bulunuyor. 

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

Alım yapılacak kadroya göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (lise, önlisans ve üniversite mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor), görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, planlama ve Organizasyon becerisi yüksek olmak, Oficce programlarını iyi derecede kullanabilmek, iletişim yetkinliği güçlü olmak, proaktif, hızlı karar alabilen, strese dayanıklı olmak, analitik düşünme yetisine sahip olmak, takım çalışmasına yatkın olma, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, tecrübeli ya da tecrübesiz olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası, personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru ilanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı site üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. 

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alım ilanı detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

İlana ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version