Öğretmen

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Engelli Öğretmen Atamasına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

TBMM Genel Kurulu’nda bazı kanun tekliflerinin görüşülmesine devam edildi. Söz konusu görüşmeler kapsamında  Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz bir konuşma gerçekleştirdi.

Bakan Yılmaz yapmış olduğu konuşmasında, 20 bin öğretmen atamasının yayımlandığını hatırlatarak engelli öğretmen atamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI İSMET YILMAZ’DAN ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMASI AÇIKLAMASI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz engelli öğretmen atamalarına ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, geçtiğimiz günlerde yayımlanan 20 bin öğretmen atamalarını hatırlattı ve bu atamaların içinde engelli öğretmen atamalarının olmadığını vurguladı. 

Engelli öğretmen atamalarının yayımlanma zamanına da değinen Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, ilanın en kısa sürede yayımlanacağını duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın engelli öğretmen atamalarına dair açıklamalarında, ”20 bin öğretmen ataması içerisinde engelli öğretmenin bulunmadığını ancak en kısa zamanda ilave 500 engelli öğretmen alımı için duyuru yapacağız.” dedi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum