Banka Personeli Alım İlanları

Albaraka Türk Katılım Bankası Şubat 2018 Banka Personeli Alım İlanı

Albaraka Türk Katılım Bankası kariyer siteleri aracılığıyla yayımladığı personel alım ilanında güncellemeye gitti.

Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacak. İşte detaylar,

ALIM YAPLACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Albaraka Türk Katılım Bankası yayımladığı personel alım ilanı ile kadrosunda eksik bulunan şubelere banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilanda farklı şehirlerde bulunan banka şubelerine 19 farklı kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Alım yapılacağı açıklanan kadrolar arasında, Siber Güvenlik Müdahale Ve İzleme Uzmanı, Avukat, Güvenlik Görevlisi, Yazılım Destek Uzmanı, Uygulama Yönetimi Uzmanı, Devops Mühendisi, Bt Teknik Destek Personeli, Veri Yedekleme Ve Arşivleme Uzmanı, Sanat Yönetmeni, Yayıncı/Editör, Sistem Operatör Yardımcısı, Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Proje Finansmanı Uzmanı, Yazılım Uzmanı, İş Analisti, Genç Albaraka Akademisi ve Genel Başvuru pozisyonları yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında, ilanlara başvuru yapacak adayların taşılamaları gereken özelliklere ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

Banka tarafından yayımlanan ilana göre adaylarda aranan başvuru şartları şöyle, 

T.C vatandaşı olmak, kadrolara göre bildirilmiş eğitim seviyelerinden mezun olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda bulunması, bankanın her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği yaş aralığında olması.

Banka adaylardan yukarıda açıkladığımız koşulların dışında adayların ayrıca İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Tercihen Katılım Bankacılığında deneyimli veya Katılım Bankacılığı alanında çalışmaya istekli, İnsan ilişkileri kuvvetli, özgüveni yüksek, vizyon sahibi, Ekip çalışmasına inanan, gelişime açık, takım çalışmasına yatkın ve yoğun ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek şartlarını da taşımalarını istiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Albaraka Türk Katılım Bankası banka personeli alım ilanı 18 Şubat tarihinde güncellenmiş olup açıklanan boş pozisyonlara başvuruların 11 Mart tarihine kadar devam edeceği duyuruldu. 

Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını verdiğimiz bağlantıyı kullanarak başvurularını yapabilirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/ipRtPz (Bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırın)

Kamupersoneli.net – ANKARA