Banka Personeli Alım İlanları

Şekerbank En Az Lise Mezunu Farklı İllerde Personel Alımı Yapıyor

Şekerbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanında kendi bünyesinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacağını ifade etti. Söz konusu personel alım ilanına en az lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor ve ilana göre Türkiye genelinde farklı illerde personel alımı gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Şekerbank tarafından yayımlanan Türkiye geneli farklı illerde en az lise mezunu personel alımına ilişkin genel şartları, başvuru detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Bu kapsamda Şekerbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayacaklardır. Bu işlemi yapan adaylar ilanların detaylarını görebilir ve başvuru yapabilirler.

Başvuru bağlantı adresi: https://goo.gl/jUHx3Y

ALIM YAPILACAK İLLER

Şekerbank yayımladığı ilanında İstanbul, Ankara, İzmir, Kars, Adana, Antalya, karaman, Yozgat, Bayburt, Zonguldak, Mersin ve Gaziantep illeri için personel alımı yapacağını duyurdu.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Tüm bunların yanı Şekerbank tarafından yayımlanan ilanda hangi kadrolarda personel alımı yapılacağı da belirtildi. Buna göre Şekerbank Gişe İşlemleri, Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem Uzmanı, Ticari Bankacılık Müşteri Temsilcisi, Sistem Uzmanı / Uzman Yardımcısı, Eğitim Uzmanı, Sistem Operatör Yardımcısı, İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Kurumsal İletişim Yetkilisi kadroları için personel alımı yapacaktır.

GENEL ŞARTLAR

Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adayların bazı taşımaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu kapsamda Şekerbank tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda ”Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuiyetine önem vermek” şartları aranmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA