MHP'li Arzu Erdem'den Ön Lisans KPSS ve Acil Çağrı Merkezi Personel İstihdamı Hakkında Soru Önergesi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir soru önergesi verdi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem verdiği soru önergesini kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

MHP Milletvekili Arzu Erdem soru önergesine ilişkin yaptığı paylaşımda “İçişleri Bakanı Sn. @suleymansoylu ‘ya önergemizi verdik. – Önlisans 3179 kodlu * Büro yönetimi ve sekreterlik * VHKİ personel alımı – 112 Acil Çağrı Merkezi” ifadelerine yer verdi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem tarafından verilen soru önergesinin detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

Arzu Erdem verdiği soru önergesinde “Aşağıda belirtilen sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak cevaplandırılması için gereğini saygılarımla arz ederim. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine KPSS 21017/1 ve KPSS 2017/2 merkezi alımında personel alımı yapılmamıştır” ifadelerine yer verdi ve şu soruları sordu:

1-) 80 bin mezunu olan ön lisans 3179 kadrolu Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünden mezunlara bu yıl yaklaşık kaç kişilik kadro hakkı vermeyi planlıyorsunuz? Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da alım yapılmayacaksa üniversitelerde söz konusu bölümün eğitim vermesinin sebebi nedir?

2-) 2018 yılı Haziran ayında ön lisans KPSS 85 – 86 gibi puanlara sahip olan gençlerimizin mağduriyetlerini gidermek adına nasıl bir yol izlemeyi amaçlıyorsunuz?

3-) Ülkemiz genelinde 24 ilimizde faaliyete geçmiş durumda olan 20 kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü binasında çalıştırılmak üzere personel ihtiyacı mevcut mudur? Mevcutsa ne zaman ve kaç kişilik alım yapmayı düşünüyorsunuz?

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version