Denizbank Banka Personeli Alım İlanı 2018 (En Az Lise Mezunu)

Denizbank çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Denizbank farklı kadrolarda en az lise mezunu banka personeli alımı yapacağını ifade etti. Söz konusu ilan hakkında detayları, genel şartları, alım yapılacak kadroları ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Denizbank yayımladığı ilanı ile farklı kadrolarda çok sayıda personel alımı yapılacağını ifade etti. Buna göre Denizbank personel alım ilanında “Uygulama Yönetimi Sistem Mühendisi, Veritabanı Mühendisi, Cyber Security Engineer, Ağ ve Siber Güvenlik Uzmanı, Helpdesk Uzmanı, Net Yazılım Mühendisi, DevOps Mühendisi, İŞKUR İletişim Merkezi Asistanı, Yazılım Mühendisi (SQL), IT Audıtor, Kartlı Ödeme Sistemleri (.Net) Yazılım Uzmanı, Mobil Satış Temsilcisi, Muhabir İlişkileri Uzmanı/Yetkilisi, Garson, Telefonda Satış Temsilcisi, Üst Düzey Yönetici Asistanı, Güvenlik Görevlisi, İletişim Merkezi Kalite, Süreç Geliştirme Yetkilisi ve Deniz Akademi Gelişim Uzmanı/Yetkilisi” pozisyonları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Denizbank personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı şartları karşılamaları gerekmektedir. Söz konusu alım ilanındaki şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bununla beraber yayımlanan her ilanda olduğu gibi başvuru yapacak olan adayların T. C. Vatandaşı olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların en az lise mezunu pozisyonlara göre gerekli tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir. Bu şartları sağlayan adaylarda Denizbank tarafından “MS Ofis uygulamalarına hakim, Problem çözme yeteneğine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya minimum 2 tecilli olmak” şartları aranmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Denizbank tarafından yayımlanan ilanda pozisyonlara başvuru için son tarih belirtilmemiştir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvuru yapmak ve ilanın detaylarını görmek için aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak erişim sağlayacaklardır.

İlanın detaylarına ulaşılacak bağlantı adresi: https://goo.gl/wjcznQ

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version