Banka Personeli Alım İlanları

Merkez Bankası, İş Bankası ve Akbank Personel Alımı Yapıyorlar

Türkiye geneli faaliyet gösteren özel bankalar ve kamuya ait merkez bankası yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Bankaların ilgili birimlerine yapılacak personel alımlarına dair tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIM İLANININ DETAYLARI

Merkez Bankası kendi resmi web adresi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

Kadro Detayları;

2 farklı kadroda yapılacağı duyurulan personel alımlarının ise Denetçi Yardımcısı ve Bilişim Teknolojileri Denetçi Yardımcısı pozisyonlarına yapılacağı açıklanmıştı. İlan metninde yer alan bilgilere göre alım yapılacağı duyurulan iki kadroya ayrı ayrı 15 kurum bünyesine ise toplam 30 kişinin istihdam edileceği duyuruldu. 

Başvuru Koşulları;

Merkez Bankası tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların; en az dört yıllık eğitim veren Türkiye’de veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarının başvuru kılavuzunda belirtilen bölümlerinden mezun olmaları, ilan metninde yer alan KPSS, ALES ve YDS şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

İlan metninde ayrıca adayların kamu kurumlarına memur alımlarında aranan genel başvuru koşulları ile çalışma ve unvana göre açıklanan diğer şartlara da haiz olmaları talep ediliyor. 

Başvuru Süreci;

Merkez Bankası personel alım ilanına ise başvuru süreci 19 Şubat tarihinde sona eriyor. 

İlanda yer alan diğer detaylar ve başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan ilana göre söz konusu personel alım ilanları İstanbul ve Ankara’da bulunan şubelere yapılacak. 

Kadro Detayları;

Tek bir kadro için yapılacağı açıklanan personel alım ilanında alım yapılacak pozisyon Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı olarak duyuruldu. İş Bankası açıklanan kadro için alım yapılacak personel sayısına ilişkin bilgi vermedi. 

Başvuru Koşulları;

İş Bankası personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 4 yıllık eğitim veren bilgisayar, yazılım, elektrik elektronik, endüstri, istatistik, matematik, mekatronik, telekomünikasyon, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerinden mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini tamamlamış olmak ve 30 yaşından küçük olmak şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

Başvuru Süreci;

Yayımlanan ilana başvurular ise 15 Şubat tarihinde sona erecek. 

İş Bankası personel alım ilanı detaylarını görüntülemek için TIKLAYINIZ

AKBANK PERSONEL ALIM İLANINA DAİR DETAYLAR

Akbank personel alımlarına ilişkin detayları kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

Kadro Detayları;

Akbank tarafından yayımlanan ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer alıyor. 

İlana göre Akbank, Çağrı merkezi yetkilisi, yarı zamanlı takım asistanı, Gişe yetkilisi, Nakit operasyon yetkilisi, Etkileşim tasarımcısı, Görsel tasarımcı, Telekomünikasyon, ve eğitim satın alma yöneticisi, Kurumsal iş destek satın alma yönetici yardımcısı, Hazine iş teknik analisti, Ticari müşteri ilişkileri yöneticisi, İç kontrol uzmanı, Java yazılım uzmanı, Yetenek yöneticisi, Bilgi güvenliği siber güvenlik analisti, Siber tehdit istihbarat uzmanı, Bilgi Güvenliği veri analisti, BT Veri depolama uzmanı, KVKK Sorumlu yöneticisi, Kurumsal Veri Ofisi, Bilgi Teknolojileri Paydaş Kontrol uzmanı kadrolarından yapılacak. 

Başvuru Koşulları;

Akbank personel alım ilanına başvuru yapacak adayların, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır.) ve varsa özel şartları sağlamak koşularını sağlaması isteniyor. 

Başvuru Süreci

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup son başvuru tarihleri kadrolara göre farklılık gösteriyor.