Göç İdaresi Genel Müdürlüğü KPSS Puanı İle Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde görevlendirmek KPSS puan esasına göre kadrolu kamu personeli alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanı ile duyurdu.

Konu ile ilgili olarak Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan ilana ilişkin alım yapılacak kadroları, genel şartları, başvuru detaylarını ve başvuruların ne zamana kadar yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

14 GÖÇ UZMAN YARDIMCISI ALINACAK

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan ilanda başvuru kılavuzunda belirtilen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olanGöç Uzman Yardımcısı kadrosu için 14 kişinin alınacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Söz konusu ilana göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda “Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış (01.01.1983 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir) olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak ve kamu haklarından mahrum olmamak” şartları aranmaktadır. Söz konusu şartlara haiz olmadan başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

KPSS ŞARTI

İlanda belirtilen KPSS şartı içinse ”Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olmak” açıklamasında bulunuldu.

BAŞVURU DETAYLARI

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü kamu personeli alım ilanı için başvurular 16 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Söz konusu kamu personeli alımı için adaylar başvurularını Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi tarafından https://www.sinav.asbu.edu.tr/ web adresi üzerinden gerçekleştireceklerdir.

Exit mobile version