Banka Personeli Alım İlanları

TEB Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu Çok Sayıda Banka Personeli Alımı Yapıyor

Diğer bankalar gibi Türk Ekonomi Bankası da çeşitli kariyer siteleri aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Türk Ekonomi Bankası Türkiye genelinde en az lise mezunu çok sayıda banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilanın tüm detaylarını alım yapılacak pozisyonları, genel şartları ve başvuruların nasıl yapılacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilanda alım yapılacak pozisyonlarda belirtilmiştir. Söz konusu ilanda “Şube İşlem Yetkilisi, Muhasebe Yönetici Yardımcısı/Yetkilisi, Kobi Bankacılığı Portföy Yetkilisi, Özel Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Aktif Satış Temsilcisi, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Deneyimli Şube İşlem Yetkilisi, Şube Asistanı, Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bordro ve Özlük İşleri Yöneticisi, Mimar, Filo Yönetim Uzmanı Operasyonel Risk ve İş Sürekliliği Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri İş Analisti” pozisyonları için personel alımı yapılacağı ifade edilmiştir.

GENEL ŞARTLAR

Türk Ekonomi Bankası tarafından yayımlanan ilandaki bazı pozisyonlara lise, önlisans ve lisans düzeyinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra söz konusu personel alımında TEB personel alımlarında, adayların görevini en iyi şekilde yapabilecek donanıma sahip olmaları istenmektedir. Bu kapsamda TEB tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda “müşteri ilişkilerinde başarılı, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, ifade yeteneği gelişmiş olmak” şartları aranmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Ekonomi Bankası personel alımı için son başvuru tarihleri belirtilmedi. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıda paylaştığımız bağlantı adresi üzerinden yapacaklardır. Adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalayarak ilanların detaylarına ulaşabilir ve başvuru yapabilirler. 

İlanın detayları için kullanılacak bağlantı adresi: https://goo.gl/xX1KYA

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA