Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Personel Alımı Yapıyor

İş Bankası ilgili banka şubelerinde görevlendirmek üzere açıkladığı pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, alım yapılacağı açıklanan şehirler, ilana başvurularda aranan başvuru koşulları ve ilana dair detayları sşz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası personel alım ilanlarını İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan ilana göre personel alımları iki farklı şehirde bulunan banka şubelerine yapılacak. 

Bankanın İstanbul ve Ankara’da yer alan şubelerine yapılacak personel alımları ise tek bir kadrodan yapılacak. İlan metnine göre, İş Bankası alım yapacağı personelleri Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı kadrosunda görevlendirecek. 

Peki alım yapılacağı açıklanan ilana kimler başvuru yapabilir? Siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan metnine göre, banka söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylardan bazı şartlara haiz olmalarını talep ediyor. 

İş Bankası’nca talep edilen başvuru koşulları arasında, banka tarafından belirlenen genel koşullara ek olarak alım yapılacağı açıklanan Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı kadrosuna yönelikte bazı koşullar yer alıyor. 

İş Bankası personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları;

”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 4 yıllık eğitim veren bilgisayar, yazılım, elektrik elektronik, endüstri, istatistik, matematik, mekatronik, telekomünikasyon, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerinden mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini tamamlamış olmak ve 30 yaşından küçük olmak”

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ŞUBAT

İş Bankası personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 15 Şubat tarihine kadar yapabileceklerdir. 

Ayrıca söz konusu banka personeli alım ilanına başvurular, cv.isbank.com.tr internet adresi üzerinden gerekli bilgilerin doldurulması şeklinde yapılacaktır. İş Bankası yayımladığı ilan metninde şubeler veya Genel Müdürlükler aracılığıyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğini duyurdu. 

Bir Yorum

  1. Bankalar yaş sınırını kaldırsın. 30 yaşından sonra niye almıyorsunuz. 30 yaşındaki daha verimlidir. Birde açık öğretim fakültelerini bitirenleri niy e almıyorsunuz.