Banka Personeli Alım İlanları

Akbank En Az Lise Mezunu Banka Personeli Alımı Yapıyor

Akbank daha önce yayınladığı banka personel alım ilanlarını güncelledi. Buna göre Akbank bünyesine alınacak personel sayısı artmış oldu. Akbank banka personeli alım ilanıyla alakalı olarak tümn detayları sizler için derledik. Akbank banka personeli alım ilanı için hangi şartlar gerekiyor? Akbank Banka personeli alımı için başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar…

AKBANK PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN KADROLAR

Akbank tarafından yayımlanan ilanlarda eğitim seviyelerinden en az lise mezunu adayların başvuru yapması gerekiyor. Ayrıca başvuru yapılabilecek 43 açık pozisyon bulunduğu ifade ediliyor. 

AKBANK PERSONEL ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kredi Riski Yöneticisi, Ticari Kredi Pazarlama Yöneticisi, Bilgi risk uzmanı, Model geliştirme yöneticisi, Yetenek yöneticisi, Bilgi güvenliği siber güvenlik analisti, Siber tehdit istihbarat uzmanı, Bilgi Güvenliği veri analisti, BT Veri depolama uzmanı, KVKK Sorumlu yöneticisi, Kurumsal Veri Ofisi, Bilgi Teknolojileri Paydaş Kontrol uzmanı, Bilgi sistemleri kontrol uzmanı, Bilgi teknolojileri dış hizmet kontrol uzmanı, Uygulama geliştirme uzmanı, Kobi bankacılığı pazarlama yöneticisi, Risk yönetimi faiz yönetici yardımcısı, Windows Tabancı işletim sistemleri uzmanı, çağrı merkezi birebir müşteri uzmanı, Net yazılım uzmanı, Birebir bankacılık müşteri ilişkileri Yöneticisi, İç kontrol uzmanı, Uygulama geliştirme uzmanı, Yazılım ve hizmet satın alma yöneticisi, Telekomünikasyon, ve eğitim satın alma yöneticisi, Kurumsal iş destek satın alma yönetici yardımcısı, Hazine iş teknik analisti, Ticari müşteri ilişkileri yöneticisi, İç kontrol uzmanı, Java yazılım uzmanı, Java yazılım geliştirme uzmanı, BT iş sürekliliği ve konfigürasyon yönetimi uzmanı, Çağrı merkezi yetkilisi, yarı zamanlı takım asistanı,  Gişe yetkilisi, Nakit operasyon yetkilisi, Etkileşim tasarımcısı, Görsel tasarımcı kadrolarına alım yapılacağı açıklandı.

AKBANK PERSONEL ALIM YAPILACAK İLLER

İstanbul, Kocaeli, Muğla, Adana illerine AKBANK bünyesinde görevlendirilecek personel alımı yapılacağı ifade edildi.

AKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA HANGİ ŞARTLAR İSTENİLİYOR?

Akbank tarafından yayımlanan bu personel alım ilanlarında adaylara başvuru koşulları arasında aşağıda belirtilen kısımda yer alan maddelere yer verilmiştir.

BAŞVURUDA GEREKEN ŞARTLAR

Söz konusu AKBANK banka personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylardan; “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır.) Ayrcaı yayımlanan bu şartlara ek olarak, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmasını istiyor. Diğer yandan Akbank personel alım ilanında tecrübeli veya tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar yer almaktadır. 

BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Yayımlanan bu ilanlarda daha önce yayımlanan ilanların güncellediği ifade edilerek başvuru yapıalcak tarihlerin otomatik olarak uzadığı ifade ediliyor. Söz konusu ilanaın detaylarına sizlere verdiğimiz link üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlana başvuru için; https://goo.gl/YfbFlW (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net I ANKARA