Banka Personeli Alım İlanları

Şubat Ayında Bankalara Lise Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılıyor

Bankalar kendi internet siteleri üzerinden veya kariyer siteleri aracılığıyla yayımladıkları personel alım ilanları ile personel alımlarına devam ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bankalar tarafından yayımlanan bu ilanları sizlerle paylaşıyoruz. 

Söz konusu bankalar tarafından yayımlanan, Şubat ayının girmesinin ardından personel alımlarında güncellemeye giden bankaların ilanlarını haberimizde derledik. 

ŞUBAT AYINDA PERSONEL ALIMI YAPAN BANKALAR

Personel alım ilanlarında güncellemeye giden ve Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan şubelerinde personel alımı yapacağını 7 farklı banka yer alıyor. 

Bu 7 farklı banka arasında, İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, Denizbank, Şekerbank, ING Bank ve Yapı Kredi Bankası yer alıyor. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Yukarıda alım yapacağını açıklayan bankaları siz okuyucularımıza açıklamıştık. Bu bankalar yayımladıkları ilanlarda tecrübeli, tecrübesiz, tam zamanlı, yarı zamanlı ve stajyer olarak çalışabilecek personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. 

Yayımlanan bu ilanlarda ayrıca alım yapılacak şehirlere ilişkin de bilgiler verildi. Öyle ki söz konusu bankalar, Türkiye geneli faaliyet gösteren bankalar olduklarından dolayı çok sayıda şehirde bulunan şubelerine personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Alım yapılacak şehirlere ilişkin yayımlanan detaylarda ise alımların, Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Adana, Kocaeli, Muğla, Antalya, Bursa, Aydın, Mersin, Trabzon, Antalya, Konya, Samsun, Edirne, Tokat ve daha birçok şehirde yapılacağını duyurdular. 

BANKA PERSONELİ ALIMLARINDA ARANAN KOŞULLAR

Banka personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar, başvuru yapacakları banka tarafından alım yapılacak pozisyona göre belirlenen başvuru koşullarına haiz olması gerekiyor. 

Bankalar başvuru koşullarına ilişkin yayımladıkları duyuruda, genel koşulların yanı sıra ayrıca bazı özel şartlarda isteyebiliyorlar. Biz sizlere bankalar tarafından yayımlanan genel personel alım şartlarını aşağıda aktaracağız. Bankalara göre belirlenen ve ilanlarda yer alan özel şartları ise aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Banka personeli alımlarında aranan genel şartlar, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bankalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak. 

BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, Denizbank, Şekerbank, ING Bank ve Yapı Kredi Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. 

Söz konusu ilanlarda yer alan kadroları, hangi bankanın hangi şehirde alım yapacağı ile ilgili detayları ve ilanlara başvuru sürecine ilişkin ayrıntıları haberimizin altında yer alan bağlantıları kullanarak görüntüleyebilirsiniz.