Engelli Personel Alım İlanları

Sahil Güvenlik Komutanlığı Engelli İşçi Alımı Yapıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığında görevlendirmek üzere engelli işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda büro işçisi kadrosu için 1 kişi alınacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların “Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. Tüm bunların yanı sıra özel şartlar için aşağıdaki başvuru kılavuzuna tıklamanız gerekmektedir.

EĞİTİM ŞARTI

Söz konusu ilanda eğitim şartı olarak ise “Mesleki Eğitim Veren Liselerin Bilgisayar, Bilgiişlem, Bilgisayarlı Muhasebe, Muhasebe Ve Finansman, Büro Yönetimi, Muhasebe Veya Düz Lise Mezunu Olup, 3308 Sayılı Kanun Kapsamında Bilgisayar, Bilgisayarlı Muhasebe Herhangi Birinden MEB Onaylı Sertifikaya Sahip Olan Adaylar Başvurabilir” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Büro İşçisi alım ilanında adaylar 5 Şubat 21018 tarihinde başvuru yapmaya başlayacaklardır. Adaylar başvurularını 14 Şubat 2018 tarihine kadar yapabileceklerdir. Söz konusu başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri veya internet (www.iskur.gov.tr.) adresi aracılığı ile yapılacaktır.