Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Deneyimli Deneyimsiz Banka Personeli Alıyor (En Az Lise Mezunu)

Şubat ayının girmesinin ardından personel ve işçi alım ilanlarında güncelleme yapan kurumların ilanlarını siz okuyucularımıza anlık olarak aktarıyoruz. 

Şubat ayının girmesiyle personel ve işçi alım ilanında güncelleme yapan bankalarda biri de Akbank oldu. Akbank yayımladığı ilanında kısa süre önce güncelleme yaparak çeşitli kadrolarda çok sayıda personel alımı yapacağını ilan etti. 

Akbank tarafından yayımlanan ilana ilişkin detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN KADROLAR

Akbank yayımladığı ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği 38 pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.

Deneyimli ve deneyimsiz adayların başvuru yapabileceği pozisyonları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İlanda yer alan kadrolar; 

Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Yarı Zamanlı Takım Asistanı, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Yetkilisi, Şoför, Nakit Operasyon Yetkilisi, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Bilgi Teknolojileri Paydaş Kontrol Uzmanı, Bilgi Sistemleri Kontrol Uzmanı, Uygulama Geliştirme Uzmanı, Kobi Bankacılığı Pazarlama Yönetici Yardımcısı, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Yazılım ve Hizmet Satın Alma Yöneticisi, Hazine İş/Teknik Analisti, 

Alım Yapılacak Şehirler;

Yukarıda yer alan pozisyonlara yapılacak alımlar, Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Adana, Kocaeli, Muğla, Antalya, Bursa, Aydın ve Mersin  başta olmak üzere çok sayıda şehirde bulunan Akbank şubelerine yapılacak.

AKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında adaylara duyurular başvuru koşulları arasında aşağıda belirtilen maddeler yer almaktadır. 

Başvuru Koşulları;

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır)

Bu şartlara ek olarak, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güler yüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve takım çalışmasına yatkın olmasını istiyor. 

Ayrıca, Akbank personel alım ilanında tecrübeli veya tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar yer almaktadır. 

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu personel alım ilanı kısa süre önce güncellenmiş olup ilanda yer alan kadrolara başvuru süreci devam etmektedir. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımladığı site üzerinden online şekilde yapabileceklerdir. 

İlana başvuru için; https://goo.gl/Q8JYGj

Kamupersoneli.net – ANKARA