KPSS 2018/1 Yerleştirmelerinde Kadro Talepleri Ne Zaman Toplanacak?

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve yayımlanan duyuruda 2018 KPSS yerleştirme takvimi belirtildi. 

Bu açıklanan 2018 KPSS yerleştirme takvimine göre KPSS 2018/1 merkezi atamaların ne zaman yapılacağını daha önceki haberimizde ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. Detaylar için TIKLAYIN.

Yerleştirme takviminin yayımlanması ile adaylar atamaların ve kurumların ne kadar kadro talebinde bulunacağını bunu da Devlet Personel Başkanlığına ne zaman ileteceğini araştırmaya başladılar. Bu kapsamda kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizin sorularını yanıtlıyoruz. 

Ziyaretçilerimizden sitemize birçok geri bildirim gönderildi. Bu geri bildirimlerde KPSS 2018/1 merkezi atamaları için kurumların kadro taleplerinin ne zaman toplanacağının araştırıldığı ifade edildi. KPSS yerleştirme takvimine göre bu sorunun cevabını veriyoruz. 

KADRO TALEPLERİ NE ZAMAN TOPLANACAK?

2018 yılı KPSS takvimine göre Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından KPSS yerleştirmeleri için tercihler alınacak. Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme talepleri toplanacak. Devlet Personel Başkanlığı tarafından Kamu kurum ve kuruluşlarından 12 Mart 2018 ile 11 Mayıs 2018 tarihleri arasında kadro talepleri toplanacaktır.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Bunun yanı sıra adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde kamu kurum ve kuruluşlarının 2017 yılındaki merkezi atamalara nazaran biraz daha fazla kadro talep edip biraz daha fazla kadroya atama yapılmasını talep ediyorlar.

Exit mobile version