Kıdemli Başpolis Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Emniyet Hizmetleri Sınıfı Başpolis Memurluğundan Kıdemli Başpolis Memurluğu Rütbesine Yükselme Yazılı Sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Ayrıca yazılı sınav sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Yazılı sınav sonuçları için TIKLAYIN.

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “3201 Sayılı Emniyet Teşkilatı Kanununun 13’üncü maddesi ve Ek-28’inci maddesi ile “Emniyet Hizmetleri Sınıfı Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memuru Rütbelerine Yükselme Esaslarına Dair Yönetmelik”  hükümleri çerçevesinde, Kıdemli Başpolis Memurluğu Yazılı Sınavı; 24 Ocak 2018 Çarşamba saat:14.00’de, 80 il merkezinde İl Emniyet Müdürlüklerinde, Ankara ilinde ise Polis Akademisi Başkanlığında 08/01/2018 tarihli Genel Müdürlük Makam Onayı ile görevlendirilen Yazılı Sınav Komisyonları marifetiyle gerçekleştirilmiştir.

Kıdemli Başpolis Memurluğu Yazılı Sınav Sonuçları 30/01/2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. 

Yazılı sınav sonuçlarına maddi hata bulunduğu iddiasıyla neticelerin açıklanmasından itibaren üç iş günü içerisinde, sonuçların açıklandığı Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinde oluşturulan dijital form ve bu formun çıktısı imzalanarak, doğrudan veya birimi kanalıyla Polis Akademisi Başkanlığına itirazda bulunulacak ve süresi içerisinde ulaşmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bu nedenle Maddi Hata Dilekçelerinin EBYS üzerinden PAEM Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi. 

Exit mobile version