Ekpss

2018 Yılı EKPSS Yerleştirme Takvimi DPB Tarafından Açıklandı

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2018 yılı EKPSS yerleştirme takviminin açıklandığı ifade edildi. Söz konusu yerleştirme takviminin tüm detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

DPB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden konu ile ilgili olarak yayımlanan duyuruda Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin “EKPSS ve kura duyurusu” başlıklı 7 nci maddesinde engelli memur alımına ilişkin sınav ve/veya yerleştirme takviminin Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin(ÖSYM) görüşü alınarak her yılın Ocak ayı içerisinde duyurulacağı ifade edildi. 

Bunun yanı sıra Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan söz konusu duyurunun devamında 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilecek engelli memur alımları ile yapılacak Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı(EKPSS) ve Kura başvurularına ilişkin takviminin yayımlandığı ifade edildi.

ADAYLARA UYARI YAPILDI

Ayrıca DPB’de “Güncel gelişmelere göre yerleştirme, EKPSS veya Kura takvimlerinde değişiklik yapılması halinde söz konusu değişiklikler ÖSYM Başkanlığınca kamuoyuna ayrıca duyurulacaktır. İlgililerin zaman içinde takvim bilgilerini kontrol etmeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri tavsiye edilir.” uyarısı da yapıldı.

YERLEŞTİRME TAKVİMİ

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA