ATA AÖF 21 Ocak Final Sorularını Tartışıyoruz

20 Ocak ve 21 Ocak tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları düzenlendi. Türkiye geneli binlerce öğrencinin girdiği sınavlarda farklı şehirlerde bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirildi.

ATA AÖF FİNAL SINAVLARI TAMAMLANDI

İki gün boyunca, günde iki oturum halinde düzenlenen sınavlarda adaylara her bir ders için 30 dakika ve her bir oturum için ise 120 dakika süre verildi. Sabah saat 9.30’da birinci oturuma giren adaylar gerçekleştirilen ilk oturumu 11.30’da bitirdiler. Öğlenden sonra gerçekleştirilen oturum ise saat 14.00’de başladı ve 16.’da sona erdi.

Verilen süre zarfında sınavlarını tamamlayan adaylar artık sınav sonuçlarını bekleyecekler. Sınav sonuçları açıklanmadan önce, sınava giren adaylarla birlikte sınav sorularını tartışıyoruz. 

ATA AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarına katılım sağlayan binlerce aday artık sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Konuya ilişkin henüz net bir bilgi gelmezken Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) tarafından düzenlenecek bütünleme sınavlarının üniversite yönetimi tarafından 24 25 Şubat tarihlerinde düzenleneceği duyurulmuştu. Final sınavlarının ise bütünleme sınavları çok yaklaşmadan açıklanacağı tahmin ediliyor. ATA AÖF tarafından final sınavları açıklandığında sizlerle anlık olarak paylaşacağız. 

SINAV SORULARINI DEĞERLENDİRİYORUZ

ATA AÖF final sınavı sonuçlarının açıklanmasını bekleyecek olan adaylar ile birlikte gerçekleştirilen final sınavını değerlendiriyoruz. Sizce sınav için verilen 120 dakikalık süre soru sayısı için yeterli oldu mu? Geçmiş sınavlarda çıkmış sorulardan soru geldi mi? En çok hangi derste zorlandınız? Siz de ATA AÖF güz dönemi vize sınavlarına ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla haberimizi altına yapacağınız yorumlarla paylaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version