ATA AÖF 20 Ocak Final Sorularını Haberimizde Değerlendiriyoruz (Kolay mıydı, Zor muydu?)

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde (ATA AÖF) final sınavı heyecanı başladı. Binlerce öğrencinin gireceği final sınavları 20 Ocak ve 21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

ATA AÖF final sınavının sonra ermesinin ardından final sınavında çıkan soruları haberimizde sınav giren adaylarla birlikte tartışıyoruz. 

ATA AÖF FİNAL SINAVLARI

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirmiş olduğu vize sınavlarının ardından final sınavlarını yapmaya başladı. 20 Ocak ve 21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen final sınavlarına adaylar farklı oturumlarla katılım sağladılar. Sabah saat 9.30’da başlayan ve alınan derslere göre katılım sağlanan final sınavlarında adaylara her bir oturum için 30 dakikalık süreler verildi. 

Her bir ders için 30 dakika toplam da 120 dakika süre boyunca kendilerine sorulan soruları yanıtlamaya çalışan adaylar ilk oturumu 11.30’da tamamladılar. Günün ikinci oturumu ise saat 14.00’de başladı ve saat 16.00’da sona erecek. 

SINAVA GİRECEK ADAYLARA UYARILAR YAPILDI

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde (ATA AÖF) final sınavına katılım sağlayacak adaylara, Erzurum Üniversitesi tarafından uyarılarda bulunuldu. Adayların sınavlara katılım sağlayabilmeleri için istenen evraklar ile birlikte giriş yapılabileceğini duyuran üniversite yönetimi konuya dair, ”Fotoğraflı ATA-AÖF Sınav Giriş Belgesi  ve Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi ile sınava giriş yapılabileceğini duyurdu. 

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesine ilişkin yayımlanan duyuruda ise T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaport ile giriş yapılabileceği bildirildi. Açıklanan bu evrakların dışında adayların sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları sınava giriş yapılmayacağı aktarıldı. Ayrıca adaylara ilişkin yayımlanan duyurularda, sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmayacağı ve sınava girişlerde istenen Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesinin ise https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapılarak alınabileceği duyuruldu. 

BÜTÜNLEME SINAVLARI

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) tarafından düzenlenecek final sınavlarının ardından bütünleme sınavları da gerçekleştirilecek. Üniversite yönetiminin açıkladığı sınav takvimine göre, bütünleme sınavları 24 25 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.

FİNAL SINAV SORULARINI DEĞERLENDİRİYORUZ

ATA AÖF final sınavına giren adaylarla birlikte final sınavında yer alan soruları Kamupersoneli.net olarak haberimizde değerlendiriyoruz. Final sınavında çıkan sorular kolay mıydı? Gerçekleştirilen sınavda geçmiş yıllarda çıkmış sorular var mıydı? Sınavı verilen sürede tamamlayabildiniz mi? En çok hangi derste zorlandınız? Tüm bu soruların cevabını siz okuyucularımızla tartışıyoruz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version