Kpss A Memur Alım İlanları

Ulaştırma Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı Yapıyor

Geçtiğimiz günlerde yayımladığı bir ilan ile bünyesinde bulunan eksik pozisyonlarda görevlendirmek üzere kamu personel alımı yapacağını açıklayan Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı’nın personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor.

Yayımlanan ilanda yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuruda bulunacak adayların taşımaları gereken başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine ilişkin detaylar şöyle, 

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TARAFINDAN AÇIKLANAN BOŞ POZİSYONLAR

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı yayımladığı kadrolu memur alım ilanında Merkez Teşkilatı Genel İdare Hizmetleri sınıfında görevlendirmek üzere 4 kadrolu memur alımı yapacağını açıkladı. 

İlana göre, Kamu Yönetimi, Mütercim-Tercümanlık, İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olan adayların başvuruda bulunacağı memur alım ilanında adaylar, Avrupa Birliği Uzman Yardımcılığı kadrosunda görevlendirilecek.

AÇIKLANAN KADROYA BAŞVURU KOŞULLARI

Ulaştırma Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan şartları sağlamaları gerekiyor. 

”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, Sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak ve kamu haklarında mahrum olmamak”

İlanda yer Avrupa Birliği Uzman Yardımcılığı pozisyonu için belirlenen özel şartlar arasında, 2017’de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan puan türleri itibarıyla en az 80 almış olmak ve geçerlilik süresi devam eden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) İngilizce dilinden en az (A) düzeyinde puan almak şartları yer alıyor. 

BAŞVULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kadrolu memur alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, 26 Ocak tarihine kadar istenilen evraklar (başvuru formu, mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği, KPSS sonuç belgesi, YDS sonuç belgesi, fotoğraf, özgeçmiş, adli sicil kaydı ve sağlık raporu) ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek-ANKARA adresine şahsen veya postayla başvurularını yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. Bölüm Kamu yönetimi vs diyip KPSS puanı80 isteyen insanoğlu sen matematik Türkçe görmemiş bölümden kpss 80 istiyorsun bu nasıl bi sistem. Kpss şartına artık bi dur diyin!!!