Aöf

AÖF Güz Dönemi Final Sınav Sonuçlarının Ne Zaman Açıklanacağı Belli Oldu Mu?

Geçtiğimiz hafta on binlerce kişinin girdiği AÖF final sınavlarının ardından, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Yapılan AÖF sınavının ardından soru ve cevapları yayımlandı. Sınava giren öğrenciler işaretledikleri cevapların nasıl bir sonuç getireceği konusunda araştırmalara başladı. Heyecanla beklenen AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

13-14 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Araştırmalara başlanılan Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak? On binlerce kişinin merakla beklediği sınav sonuçlarına ilişkin detayları haberimizde paylaşıyoruz…

Soru ve Cevaplar Açıklandı

13-14 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan AÖF final sınavlarının ardından sonuç ve kayıt yenileme dönemi takibe alındı. Yapılan sınavın ardından kısa süre içerisinde sınav soruları ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sistemi üzerinden açıklandı. 

Sonuçlara Nerden Ulaşılacak?

13-14 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF sınavına ilişkin soru ve cevaplar ilk olarak Anadolu Üniversitesi’nin resmi Facebook adresi üzerinden yayımlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da AÖF sonuçları online platform üzerinden ulaşılacak. Bu kapsamda sınava giren öğrenciler sisteme kendilerinden istenilen bilgileri girerek bireysel sonuçlarına ulaşabilecek.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi, sınav tarihlerini günler öncesinden bildirirken, sınav sonuçları için net bir tarih vermiyor. Bu kapsamda, üniversitenin resmi sayfasında yer alan kılavuzda, sınav sonuçlarının sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklandığını ve öğrencilerin adreslerine gönderildiği belirtiliyor. 

Ayrıca kılavuzda sınav sonuçlarının aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebileceği de belirtiliyor.

Kayıt Yenileme Ne Zaman Başlıyor?

Yapılan final sınavının ardından merakla takip edilen diğer bir konu da kayıt yenileme işlemleri. Bu kapsamda AÖF 2. dönem kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlıyor. 

12 Şubat 2018 tarihinde başlayan kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat 2018 Cuma gününe kadar devam edecek. Kayıt yenileme işlemleri 10 gün sürüyor. İşlemlerin ardından mazeretli kayıt tarihi ise 23 Şubat 2018 olarak kaydedildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA