Polis Akademisi Başkanlığı'ndan POMEM Kaydı Yaptıracak Adaylara İlişkin Duyuru

Polis Akademisi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde web sayfasından bir duyuru yayımlamıştı. Yayımlanan duyuruda 19. Dönem POMEM’e kayıt hakkı kazandığı halde askerlik işlemleri nedeniyle kaydını tamamlayamayan adayların, kayıtlarını yaptırabileceklerini duyurmuştu. 

Söz konusu adayların kayıtlarını Kırşehir POMEM Müdürlüğü’ne yaptıracakları açıklanırken yayımlanan duyuruda adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verilmişti.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’NDAN POMEM DUYURUSU

Polis Akademisi Başkanlığı konuya dair bir basın açıklaması daha yayımladı. Başkanlık tarafından yayımlanan basın açıklamasında, kayıt yaptıracak adayların taahhüt senetlerinin veriliş sürecine dair bilgilendirmede bulunuldu. 

Polis Akademisi Başkanlığı’nca yayımlanan açıklamada, ”19. Dönem POMEM sınavını kazanıp 1. 2. ve 3. yedek planlamaları ile Kırşehir POMEM Müdürlüğüne planlanan ve 19. Dönem POMEM sınavını asıl ve yedek olarak kazanarak askerde olduğundan planlaması terhis sonrası Kırşehir POMEM Müdürlüğüne yapılan adaylar taahhüt senetlerini intibak eğitimi sonrası verilecek izin dönüşünde teslim edebileceklerdir.” ifadeleri kullanıldı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version