Emniyet Personeli

Kırşehir POMEM'e Kayıt Yaptıracak Adaylar Dikkat !

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Kırşehir POMEM Müdürlüğüne kayıt yaptıracak olan adaylara bilgilendirme yapıldı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 19. Dönem POMEM sınavını asıl ve yedek olarak kazanarak askerde olduğundan planlaması terhis sonrası Kırşehir POMEM Müdürlüğüne yapılan adayların taahhüt senetlerini ne zaman verecekleri belirtildi. Söz konusu duyuruya göre bu adaylar taahhüt senetlerini intibak eğitimi sonrası verilecek izin dönüşünde teslim edebileceklerdir. İşte yayımlanan duyuru:

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “19. Dönem POMEM sınavını kazanıp 1. 2. ve 3. yedek planlamaları ile Kırşehir POMEM Müdürlüğüne planlanan ve 19. Dönem POMEM sınavını asıl ve yedek olarak kazanarak askerde olduğundan planlaması terhis sonrası Kırşehir POMEM Müdürlüğüne yapılan adaylar taahhüt senetlerini intibak eğitimi sonrası verilecek izin dönüşünde teslim edebileceklerdir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA