AÖF Final Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

13 – 14 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavlarının ardından gözler sınav sonuçlarına çevrildi. Çok sayıda açıköğretim öğrencisinin katıldığı final sınavlarının tamamlanmasından sonra sınav giren öğrenciler sınav sonuçlarını merak etmeye başladılar. Peki Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınav sonuçlarını ne zaman açıklanacak? Haberimizde değerlendiriyoruz. 

AÖF FİNAL SINAVLARI TAMAMLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavları geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirildi. 13 Ocak ve 14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen ve toplam dört oturumda tamamlanan sınavlar 81 il merkezinde yapıldı. Günde iki oturum halinde yapılan sınavlarda her öğrenciye bir oturum için 120 dakikalık süre verildi. Açıköğretim öğrencileri günün ilk oturumuna 9.30’da girip sınavlarını 11.30’da tamamladılar. Günün ikinci oturumunda ise öğrenciler 14.00’da girdikleri sınavları 16.00’da tamamladılar.

SINAV SORULARINI HABERİMİZDE TARTIŞTIK

Sınava giren öğrenciler sınavların ardından alacakları puanları merak etmeye başladılar. Öğrenciler sınav sonrasında, Kamupersoneli.net olarak yapmış olduğumuz haberimizin altında 13 ve 14 Ocak tarihlerinde yapılan final sınavı sorularını tartışmıştık. Öğrenciler yapmış oldukları yorum ve paylaşımlarla sorula ilişkin görüşlerini aktarmış ve alacakları puanlar hakkında fikir edinmişlerdi. 

Öğrencilerin sınav sonuçlarına ilişkin tahminlerini güçlendiren bir açıklamada Anadolu Üniversitesi AÖF’ün sosyal medya hesabından yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda AÖF final soru ve cevaplarının yayımlandığı belirtildi. Söz konusu paylaşımın ardından yayımlanan soru ve cevapları Kamupersoneli.net olarak haberimizde siz okuyucularımızla paylaştık. 

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavlarına giren binlerce öğrenci yapılan değerlendirmeler ve sınav sonuçlarının da açıklanmasıyla alacakları puanlara ilişkin tahminlerde bulunmuşlardı. Peki Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak. Konuya ilişkin Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yetkilisi tarafından yapılan açıklamada sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde duyurulacağı bildirildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, ”Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içerisinde açıklanmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

Kamupersoneli.net – ANKARA
 

Exit mobile version