AÖF Final Sınavı Soruları Adayların Erişimine Açıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavları 13 Ocak 2018 ile 14 Ocak 2018 tarihlerinde günde iki oturum halinde Türkiye genelinde 81 ilin sınav merkezlerinde gerçekleştirildi. Sınavların ilk oturumu saat 9.30’da başladı 120 dakika sürdü ve 11.30’da sona erdi. Öğleden sonraki oturumlar ise 14.00’da başladı yine 120 dakika sürdü ve 16.00’da sona erdi. 

ADAYLARLA BERABER SORULARI TARTIŞTIK

Kamupersoneli.net olarak her zaman olduğu gibi yine sınav sorularını adaylarla beraber sitemizde tartıştık. Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavlarının tamamlanmasının ardından sınavlara katılan adaylara “Sınavda çıkan sorular sizce kolay mıydı zor muydu? Sınav için verilen 2 saatlik süre yeterli geldi mi? Gerçekleştirilen final sınavında daha önceki yıllardan çıkmış sorular bulunuyor muydu?” sorularını sorduk.

Sınava ilişkin olarak bazı adayların soruları kolay bulurken bazı adaylar ise soruların zorluğundan dert yandı. Bunun yanı sıra adaylar devam etmekte olan 4 yanlış 1 doğru uygulamasından da mağdur olduklarını ifade ettiler.

4 YANLIŞ 1 DOĞRU UYGULAMASI DEVAM ETTİ

Bilindiği gibi AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğru uygulaması devam ediyor. Bu kapsamda sınava katılan adaylar sınavda 4 yanlış cevap verdikleri zaman 1 doğru cevaplarını kaybediyorlar. Bu uygulama hakkında bir çok kez kampanyalar başlatıldı ve kaldırılması istendi. Ancak şu an için 4 yanlış 1 doğru uygulaması devam ediyor ve kaldırılmasına ilişkin herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Exit mobile version