MEB'den Mazerete Bağlı Yer Değiştirme 2 Aşama Başvurularına İlişkin Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyuruda, 2018 Ocak ayı öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme 2. aşama başvurularına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

MEB’DEN MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, öğretmenlerin çeşitli nedenlerden dolayı yer değiştirme işlemlerinin başladığı bildirildi. Aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme talebinden bulunacak adayların başvurularını Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bilişim Sistemleri Müdürlüğü üzerinden yapabilecekleri belirtildi. 

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan, 2018 Ocak Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme 2. Aşama Başvuruları duyurusuna ulaşmak ve başvuruda bulunmak için aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Exit mobile version