Artık Doktoradan Sonra Kazanan Doçent Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Marmara Üniversitesi 135. Kuruluş Yıl Dönümü Programı katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı programda bir konuşma yaptı ve konuşmasında Yardımcı Doçentliğin kaldırıldığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aktardıklarına göre Doktoradan sonra kazananlar Doçentliğe gidecek.

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında Yardımcı doçentliğin sadece bir siyasi karar olduğunu dile getirdiklerini ve öyle bir adım atalım ki, ara unvanı ortadan kaldırıp doktoradan doğrudan doçentliğe geçilmesini temin edecek çalışma yapma kararlarının olduğunu ifade etti.

DOKTORADAN SONRA KAZANAN DOÇENTLİĞE GİDECEK

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlemenin büyük ihtimalle önümüzdeki hafta parlamentoya gönderileceğini ve Doktoradan sonra bir de yardımcı doçentlik olmayacağını Doktoradan sonra kazanan doçentliğe gideceğini bildirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Yardımcı doçentliğin sadece bir siyasi karar olduğunu dile getirdik. Dedik bir öyle bir adım atalım ki, ara unvanı ortadan kaldırıp doktoradan doğrudan doçentliğe geçilmesini temin edecek çalışma yapalım. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. Doktoradan sonra bir de yardımcı doçentlik olmayacak. Doktoradan sonra kazanan doçentliğe gidecek.” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version