Kpss A Memur Alım İlanları

TİKA Uzman Yardımcısı Alım İlanı Devlet Personel Başkanlığı Tarafından Yayımlandı

Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda KPSS şartı bulunmaktadır. Söz konusu ilanın detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

EĞİTİM ŞARTI

Türk İşbirliği Koordinasyon Ajansı Başkanlığı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamış ve uzman yardımcısı kadrosu için 1 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu personel alımında İnşaat Mühendisi (2), Mimarlık (1), Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler (6), Hukuk (1) ve İletişim Fakültelerinin Tüm Bölümleri (1) olmak üzere toplam 11 uzman yardımcısı alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilan en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin yukarıda belirtilen öğrenim dallarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçinde ve yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşıyan ve 1 Ocak 2018 itibari ile 35 yaşını doldurmamış olan adaylar başvuru yapacaklardır.

KPSS ŞARTI BULUNUYOR

Ayrıca adayların 2017 KPSS A grubu kadrolar için en az 75 puan almış olmaları ve YDS İngilizce, Fransızca, Arapça, İspanyolca veya Rusça dillerinden birinden en az (B) düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular “https://sinav.tika.gov.tr” web adresi üzerinden başvuru formunun edinilip doldurulması ve istenilen belgeler ile TİKA Başkanlığı (İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı) Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:140 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. TİKA uzman yardımcısı alım ilanına başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve adaylar 19 Ocak 2018 tarihine kadar başvurularını yapabileceklerdir.