Polis Akademisi Doktora Yeterlik Sınav Sonuçlarını Açıkladı

Polis Akademisi Başkanlığı yapmış olduğu bir açıklama ile Güvelik Bilimleri Enstitüsü tarafından yazılı ve sözlü olarak gerçekleştirilen doktora yeterlilik sınav sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. Başkanlık tarafından yayımlanan duyuruda, adayların sınav sonuçlarını Polis Akademisi Başkanlığı sonuç açıklama sistemi üzerinden öğrenebileceği bildirildi.

POLİS AKADEMİSİ DOKTARA YETERLİLİK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan basın açıklamasında, Doktora Yeterlik Komisyonu’nca oluşturulan jüri tarafından gerçekleştirilen doktora yeterlilik sınavı sonuçlarının belli olduğu duyuruldu. Sözlü ve yazılı olarak gerçekleştirilen sınavın sonucunu öğrenmek isteyen adaylar Başkanlığın internet sitesi üzerinden sonuçlarına ulaşabilecekler. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilgili sınav sonucuna ilişkin yapılan açıklamada, ”Doktora Yeterlik Komisyonu tarafından oluşturulan sınav jürilerince yapılan doktora yeterlik (yazılı ve sözlü) sınavlarına ilişkin başarı durumları açıklanmıştır.” ifadeleri kullandı. 

SINAV SONUÇLARI

Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Doktora Yeterlik Sınav Sonuçlarını (26-27 ARALIK 2017), öğrenmek isteyen adaylar, Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet adresi üzerinden ulaşabilecekleri sonuç açıklama sistemine e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak görüntüleyebilirler. 

Exit mobile version